+33 2 33 25 04 77

4 Place du Palais, 61400 Mortagne-au-Perche, Orne, Normandie

+33 2 33 25 04 77

Le Tribunal,
Gourmet restaurant in Mortagne-au-Perche, Normandy

Hotel du Tribunal's restaurant

A generous and inventive cuisine

The Perche and Normandy, with their many local producers and culinary specialties, constitute an exceptional land… Homemade black pudding from Mortagne, Normand meats, fish from our coasts, seasonal fruits and vegetables are sublimated by our chef Vincent Biset, Maître cuisinier de France. As for desserts, fruit and chocolate variations share the spotlight with a not-to-be-missed hot soufflé, revisited each season.

Our wine list will seduce you with its wide range of great vintages, small producers wines and organic wines… and a special tribute to Normandy with our PDO Perche ciders and the exclusive Normand wine !

Menus

Tasting menu "La Grande Instance"

Set menu served for the whole table

56€
The Chef Vincent Biset invites you to taste a discovery of 6 dishes, highlighting seasonal flavors and his creations…

 

To accompagny your tasting menu, we propose a food and wine pairing :

The Verdict

Set menu served all days
39
  • Starter
  • Main course
  • Cheese
  • Dessert

The First Judgement

Set menu served all days
34
  • Starter
  • Main course
  • Cheese or dessert

Lunch set menu "Le référé"

Set menu served at lunch from Monday to Friday, except on bank holidays
17,50
  • A selection of starters coming with the dish of the day
  • Gourmet coffee or tea
  • Wine by the glass (10 cl) of the day : 4,50 €

Children Menu

Up to 12 years

14€

Main course :

Dessert :

Starters

  • Saumon mi-cuit, condiment de crevettes grises et chou-fleur 12€
  • Fraîcheur de gambas, écrevisses, fenouil, pousses de soja, vinaigrette mangue et citron vert 12€
  • Œuf fermier du Perche poché, soupe à l’oignon, champignon gratiné au fromage de Carrouges 12€
  • Foie gras chaud pané et croustillant, étuvée de chou vert, potimarron et lard fumé, réduction de vin parfumé 15€

    (+3€ dans le menu)

  • Terrine de foie gras maison, pain aux noix et chutney de figue 15€

    (+3€ dans le menu)

Main Courses

  • Boudin noir de Mortagne maison en crumble aux amandes, jus parfumé au cèpes 17€
  • Filet de lieu jaune, chou pak choï braisé, légumes d’automne, beurre de bulots 17€
  • Filet de flétan en viennoise à l’orange et genièvre, crémeux de carottes blanches et persil tubéreux, coulis de persil 17€
  • Magret de canard, écrasé de butternut aux éclats de noisette, vinaigrette aux châtaignes 17€
  • Filet de veau, fondant de pommes de terre au Carrouges, chou-fleur braisé à l’ail, jus parfumé au romarin 22€

    (+5€ dans le menu)

Cheese

  • Assiette de fromages normands et percherons 10€

Desserts

  • Gourmandise poire chocolat, financier, zeste d’orange, safran, marron confit 9€
  • Mille-feuille à l’ananas, mousseline à l’ananas, sorbet passion 9€
  • Tropézienne au citron, cacahuètes torréfiées, perles de citron yuzu 9€
  • Assiette gourmande, 4 petits desserts du pâtissier (poire chocolat, mille-feuille ananas, tropézienne citron, glace vanille) 12€

    (+3€ dans le menu)

  • Soufflé du Tribunal au Calvados, sorbet maison à la pomme 12€

    (+3€ dans le menu)

To Drink

The restaurant Le Tribunal is open 7 days a week.

From 12pm to 1.45pm for lunch and from 7.30 to 8.45 for diner